MENU
X

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun, hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen, samt fulgt vores vaskevejledning.

 

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Dog kan vi ofte løse reklamationen ud fra et billede, så vent med at sende varen retur, til du har kontaktet os.

 

Skulle der være fejl eller mangler, på den vare du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig. Kontakt kundeservice på: kontakt@gro.dk.

Vi tager forbehold for prisændringer samt indtastningsfejl på siden.

 

Returret

Vores side er opbygget så du som kunde får den bedst mulige visuelle oplevelse af produkterne hos gro.dk. Alligevel har du altid 14 dages fuld returret, forudsat at varen returneres i ubrugt stand.

 

Vi ønsker, at du som kunde får en helt speciel købsoplevelse hos gro.dk, og vi tilstræber at du som kunde opnår tilfredshed med dine køb.

 

Sammen med de varer du returnerer, bedes du udfylde returseddel som er vedlagt din forsendelse.

Her er der mulighed for at få refunderet dit tilgodehavende eller ombyttet varen til noget andet. Dette vil ske så snart vi modtager din vare retur.

 

Hvis du har fortrudt dit køb eller skal have din vare byttet, skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Du skal som kunde også betale de forsendelsesomkostninger, der måtte være, hvis du ønsker en anden størrelse eller en anden vare tilsendt i stedet for det returnerede.

 

Please wait...

Product was added to your cart

  • FREE SHIPPING > 140 EUR/
  • WORLD WIDE SHIPPING/
  • 1-3 DAYS DELIVERY/
  • 14 DAYS RETURN